Din Bekräftelse + Kom i gång

Tack för ditt medlemskap på bildafamilj.nu.

Du har betalat via Simple Signup. Ditt medlemskap är nu aktiverat och du kan börja ta kontakt med andra medlemmar. Så här gör du:

När du landat på bildafamilj.nu, loggar du in via knappen LOGGA IN högst upp på startsidan. Klicka en gång till på samma knapp (nu står det PROFIL):

Bild: Inloggningsknapp högt upp till höger på sidan
…och du kommer nu landa på din profilsida:

Skrolla ner till den lilla menyraden som du ser här ovan. Klicka på Profil och i dess undermeny på Redigera. Här fyller du i dina profilfält med intressen, personlighet och vanor mm. När du fyller i dina profilfält, försök att vara så ärlig du kan så att du ökar möjligheterna att träffa någon som just Du passar med. Er relation ska ju trots allt vara lycklig och hållbar helst i minst ca 20 år framöver.

Innan du börjar ta kontakt med andra medlemmar rekommenderar vi att du laddar upp profilbild, bilder till ditt galleri och fyller i dina profilfält med intressen, vanor och personlighet, om du inte redan gjort det. Då blir du mer intressant. Många avstår från att ta kontakt eller svara på meddelanden om det inte finns en profilbild. Endast registrerade användare och medlemmar kan se andra medlemmar. Men om man ändå vill vara lite anonym är en bild på lite håll / helkroppsbild bättre än ingen alls, kanske när man utövar någon sport eller hobby man älskar, eller där man är på en plats man tycker mycket om.
Sedan kan man komplettera med närbilder i sitt galleri. Galleriet kan man välja att visa endast för vänner. Alltså kan man tänka att de man vill visa sitt galleri för, kan man lägga till som vänner. Du kan såklart också visa älsklingsplatser i ditt galleri, och övriga bilder på dig.

Omslagsbild kan du lägga till i din lilla meny under din profilbild (se bilden ovan)

När allt är uppladdat och ifyllt är det bara att sätta igång att visa nyfikenhet och skriva till andra medlemmar! Vi hoppas att du ska bli nöjd här på “bildafamilj.nu” och att du kommer finna din familjepartner!


TIPS: Ta kontakt med medlemmar även om de inte varit aktiva på ett tag. Många väntar bara på att det ska dimpa ner något i inkorgen! Och be gärna bildlösa profiler om en bild! På så vis hjälps vi åt att hålla bildafamilj.nu så aktiv som möjligt.
Du kan också skicka vänförfrågningar. Det gör du inne på medlemmarnas profilsidor vid profilbilden eller direkt från sidan “Våra Medlemmar”. Du klickar då på det lilla plustecknet som finns under varje profilbild. Detta skapar också mycket aktivitet och intresse, även för medlemmar som varit inaktiva ett tag som blir nyfikna och vill se vem som vänförfrågat dem.

Sprid gärna bildafamilj.nu på sociala media och för vänner och bekanta för att nå så många som möjligt som längtar efter barn och familj! För deras skull men också för medlemsbasens skull. Tack!

Du kommer få ett mail i god tid för att påminna dig om att ditt medlemskap strax kommer gå ut. Du väljer då om du vill förnya medlemskapet. Eller kanske har du då redan hittat din dröm-familjepartner att bilda familj med :-). Då vore det roligt för oss att få en rad – och får vi dessutom publicera era ord och kanske en bild, så blir vi ännu gladare :-)! Det väljer ni förstås själva!

Tips och förslag på hur vi skulle kunna göra sidan ännu bättre är alltid välkommet!!
Kom ihåg att alltid tala gott om Bildafamilj.nu så medlemsbasen kan växa! Eventuell kritik vill vi gärna ha direkt till oss så vi kan bli bättre! Tack!

Välkommen!

×

 
×
GLÖMT ATT FYLLA I?
×

Go up

UA-83582583-1